Badjassen met Naam: Unieke en Persoonlijke Cadeaus voor Kleintjes”

Op zoek naar een bijzonder cadeau voor een kind? Overweeg dan eens een badjas met naam geborduurd! Deze schattige badjasjes van Funnies zijn niet alleen praktisch, maar ook persoonlijk en uniek. In dit artikel ontdek je waarom badjassen met naam het perfecte geschenk zijn voor jonge kinderen.

Praktisch en Persoonlijk

Een badjas met naam is gemaakt van 100% katoenen badstof, waardoor hij zacht en comfortabel aanvoelt op de tere huid van kinderen. De badjas is speciaal ontworpen voor kinderen van diverse leeftijden, wat betekent dat hij perfect past. Het merk Funnies staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

Wat deze badjassen echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om de naam van het kind te laten borduren. De naam wordt aangebracht in het gewenste lettertype en kleur op de linkerborst. Hierdoor wordt de badjas niet alleen functioneel, maar ook een persoonlijk bezit dat het kind met trots zal dragen.

Perfect Cadeau voor Elke Gelegenheid

Of het nu voor een verjaardag is, een vakantie, een dagje aan het zwembad, of een logeerpartijtje bij opa en oma, deze badjassen zijn de ideale metgezel. In plaats van nog meer speelgoed te geven, kun je met een gepersonaliseerde badjas een blijvende indruk achterlaten.

Keuze in Kleur

De badjassen zijn verkrijgbaar in een scala aan kleuren, zodat je de favoriete kleur van het kind kunt kiezen. Dit maakt het cadeau nog persoonlijker en laat zien dat je aandacht hebt besteed aan de wensen van het kind.

Wil je deze schattige badjassen met naam bestellen? Klik hier om jouw keuze te maken!

Badjas 6-8 jaar met naam

Oorspronkelijke prijs was: €26.95.Huidige prijs is: €23.95.

Badjas 8-10 jaar met naam

Oorspronkelijke prijs was: €27.50.Huidige prijs is: €24.95.

Badcape met Naam: Een Populair Kraamcadeau

Naast peuter badjassen met naam, bieden we ook prachtige badcapes met naam aan. Deze badcapes zijn van hoogwaardige badstofkwaliteit en kunnen worden gepersonaliseerd door de naam van het kind te borduren in de ‘muts’ van de cape.

Een badcape is een uiterst populair kraamcadeau, omdat het praktisch is en door de naam erop te borduren, wordt het een blijvende herinnering voor later. Ideaal voor na het badje, zwemmen, of gewoon om heerlijk in te kroelen.

Een Uniek en Nuttig Geschenk

Een badcape is niet alleen handig voor baby’s, maar ook voor oudere kinderen. De zachte kwaliteit maakt het een favoriete handdoek, die je steeds weer zult willen gebruiken.

Verras de Nieuwe Ouders

Wil je de kersverse ouders verrassen met een speciaal cadeau? Bestel dan een badcape met naam en maak ze blij met dit unieke geschenk.


Badhanddoek met Naam: Een Prachtig Cadeau voor Iedereen

Een badhanddoek met naam is gemaakt van hoogwaardige badstofkwaliteit en is verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren. De naam van de ontvanger wordt geborduurd in het gewenste lettertype en kleur, waardoor het cadeau persoonlijk en uniek wordt.

Deze mooie badhanddoeken zijn een geweldig geschenk voor papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, kinderen en baby’s. Ideaal voor thuis, logeren of op vakantie. Ze zijn geschikt voor gebruik in huis, maar ook perfect voor het zwembad of op vakantie.

Voor Bedrijven en Speciale Gelegenheden

Badhanddoeken met naam zijn niet alleen geweldig voor persoonlijke geschenken, maar ook voor bedrijven. Denk aan jubilea, afscheidscadeaus, of als relatiegeschenk. Een gepersonaliseerde handdoek valt bij iedereen in de smaak en maakt een blijvende indruk.

Een Persoonlijk Cadeau voor Iedere Gelegenheid

Of het nu voor kerstmis, Sinterklaas, een verjaardag, geboorte, of gewoon zomaar is, een badhanddoek met naam is een prachtig en persoonlijk cadeau dat dagelijks gebruikt kan worden.


Poncho met Naam: Onmisbaar voor Kleine Avonturiers

Een poncho met naam is een geweldig accessoire voor kinderen van ongeveer 1 tot 6 jaar. Deze badstof poncho’s zijn ideaal voor na het zwemmen of douchen en kunnen voor veel verschillende gelegenheden worden gebruikt.

Handig voor Zwemles en Vakantie

Deze poncho’s met naam zijn handig voor zwemlessen, vakanties, kamperen, thuisgebruik of tijdens logeerpartijtjes. Ze zullen niet afzakken en houden kinderen lekker warm en droog.

Meer dan Alleen een Poncho

Onze badstof poncho’s kunnen dienen als handdoek om jezelf af te drogen na het zwemmen, maar ze zijn ook handig om je op het strand om te kleden. Door het over het hoofd te trekken, blijven ze goed op hun plek zitten. Met een capuchon blijft het hoofdje lekker warm en droog.

Ook leuk om te lezen

Geef een reactie