Wat zijn de zakelijke mogelijkheden voor uw bedrijf.

Gezinsuitbreiding

Gezinsuitbreiding is voor uw werknemers of zakenrelaties natuurlijk een bijzondere ervaring. Een cadeau met de naam van het kindje wordt altijd erg enthousiast ontvangen. Dit zijn blijvende herinneringen aan de geboorte van een kindje.

U wilt uw collega of relatie graag feliciteren met een mooi gepersonaliseerd cadeau? Dan bieden wij een prima zakelijke service aan.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wilt u Op Factuur bestellen? Maak dan eerst even een account aan op onze site.

U kunt dan via info@lievelabels.nl aangeven dat u op rekening wilt bestellen. Wij voegen dan deze optie toe aan uw account. Vanaf dat moment kunt u op rekening kopen. Wij nemen de bestelling gelijk in behandeling. De factuur ontvangt u na verzending van de bestelling via de mail, maar kunt u ook terug vinden in uw account.

Wilt u liever gelijk betalen met iDeal of een overboeking? Dat kan, u ontvangt nog steeds een BTW-factuur via de mail en in uw account.

Desgewenst koppelen we ook vaste producten aan uw account, zodat bestellen in het vervolg heel gemakkelijk gaat. U kunt deze producten dan vinden in de categorie “Zakelijk”.

Lieve Labels regelt de rest! Wij maken, verpakken en versturen uw cadeau naar elk gewenst adres in Nederland en België.

Logo

Het is ook mogelijk om uw logo te laten borduren of bedrukken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een handdoek, badjas, badcape of een knuffel. We informeren u graag over de mogelijkheden en kosten hiervan.
Wij maken graag een offerte op maat, voor een cadeau zoals U dat wilt.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben over uw account of bestelling, of heeft u speciale wensen?
Dan kunt u ons bereiken via:

Mail: info@lievelabels.nl
Telefoonnummer: 06-41452020 (ook voor Whatsapp)

Of via onderstaand contactformulier:

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Uw naam (verplicht)

  Uw email adres (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Mijn eerste kennismaking met Lieve Labels was vanuit de zakelijke kant.
  Onze medewerkers ontvangen bij de geboorte van hun kindje een luiertaart van Lieve Labels.
  Niet alleen zien de luiertaarten er prachtig uit, maar ook de bestelling en de levering van de taart verloopt erg vlot.
  We ontvangen leuke reacties van onze mensen en dat zegt denk ik al genoeg.

  Lieve Labels is een webshop waar iedereen, zowel zakelijk als privé, kan slagen voor het vinden van een origineel en leuk cadeautje voor kinderen.

  Vannessa Berkers, Jardin Netherlands b.v.
  Al meerdere collega’s, die een kindje hebben gekregen, verrast met een pakket van Lieve Labels. De reacties zijn alleen maar positief: “wat een mooi en kwalitatief kado”. We zijn erg tevreden over de service, kwaliteit en snelheid die hierbij wordt geleverd. Met de hulp van Lieve Labels kunnen we een leuk, blijvend, persoonlijk cadeau aan onze collega’s geven.

  Wij zouden Lieve Labels zeker aanbevelen bij anderen!

  Lenny Smulders, Inbev Nederland NV
  Als Personeelsfunctionaris ben ik belast met het regelen van cadeau’s voor clubleden, personeelsleden, voor verjaardagen, ziekte en als ze bijvoorbeeld een baby hebben gekregen.
  Zoekende op Internet ben ik op Lieve Labels gestuit – ik vond meteen hun website prettig om mee te werken, de cadeau’s zijn van goede kwaliteit, waren leuk en ook nog betaalbaar – het persoonlijk maken van de cadeau’s wordt enorm gewaardeerd door de ontvangers.

  De cadeau’s die ze ontvingen via Lieve Labels waren iedere keer super goed uitgevoerd en prachtig ingepakt. Vooral het nadenken over een kaartje en of kleurtje van iets wat ik zelf over het hoofd heb gezien vind ik prettig. Mailtjes worden direct beantwoord en bestellingen bijna direct opgepakt.
  Zeer vlotte afhandeling en nota digitaal gezonden maakt dat ik dit gemak aan iedereen gun! Wij zijn erg tevreden over Lieve Labels en ik heb ze bij mij in de ‘bladwijzers’ opgeslagen zodat ik geen tijd hoeft te verliezen met zoeken.

  Ga zo door want ik ben om… hoop voor jullie dat nog meer zullen volgen.

  Pat Boertee

  Wij bestellen met enige regelmaat kraamcadeaus voor personeelsleden, maar vooral voor onze klanten. Wij bestellen dit sinds enkele jaren graag bij lievelabels.nl. Fan zijn we van de luiertaart die Lievelabels.nl maakt en ook verstuurt. Ze zien er mooi uit, feestelijk en zijn persoonlijk door de knuffel met de naam van de baby erop geborduurd. Wij hebben niet anders dan positieve feedback gehad op dit feestelijke cadeau. De service is goed en met name zeer snel. Lievelabels.nl kunnen wij zeker aanbevelen!

  Saskia van Hilst – van Dongen
  Marketing Sales Manager, Printman B.V.

  Saskia van Hilst – van Dongen, Printman B.V.