Gezinsuitbreiding

Gezinsuitbreiding is voor uw werknemers of zakenrelaties natuurlijk een bijzondere ervaring. Een cadeau met de naam van het kindje wordt altijd erg enthousiast ontvangen. Dit zijn blijvende herinneringen aan de geboorte van een kindje.

U wilt uw collega of relatie graag feliciteren met een mooi gepersonaliseerd cadeau? Dan bieden wij een prima zakelijke service aan.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wilt u Op Factuur bestellen? Maak dan eerst even een account aan op onze site.

U kunt dan via info@lievelabels.nl aangeven dat u op rekening wilt bestellen. Wij voegen dan deze optie toe aan uw account. Vanaf dat moment kunt u op rekening kopen. Wij nemen de bestelling gelijk in behandeling. De factuur ontvangt u na verzending van de bestelling via de mail, maar kunt u ook terug vinden in uw account.

Wilt u liever gelijk betalen met iDeal of een overboeking? Dat kan, u ontvangt nog steeds een BTW-factuur via de mail en in uw account.

Desgewenst koppelen we ook vaste producten aan uw account, zodat bestellen in het vervolg heel gemakkelijk gaat. U kunt deze producten dan vinden in de categorie “Zakelijk”.

Lieve Labels regelt de rest! Wij maken, verpakken en versturen uw cadeau naar elk gewenst adres in Nederland en België.

Logo

Het is ook mogelijk om uw logo te laten borduren of bedrukken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een handdoek, badjas, badcape of een knuffel. We informeren u graag over de mogelijkheden en kosten hiervan.
Wij maken graag een offerte op maat, voor een cadeau zoals U dat wilt.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben over uw account of bestelling, of heeft u speciale wensen?
Dan kunt u ons bereiken via:

Mail: info@lievelabels.nl
Telefoonnummer: 06-41452020 (ook voor Whatsapp)

Of via onderstaand contactformulier:

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Uw naam (verplicht)

  Uw email adres (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht