Heb je een track en trace code ontvangen? Dan kun je hier de status van je bestelling controleren!

Na ontvangst van uw betaling, wordt uw bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen verzonden. Wij verzenden uw producten met PostNL. In de regel komt 98% van de binnenlandse zendingen de dag na verzending bij u aan. De overige 2% volgt normaal gesproken binnen 2 werkdagen. Wij hebben geen invloed op het tijdstip van afleveren.

Heeft het haast? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag!
Heeft u speciale wensen, dan kan het zijn dat het wat langer duurt voordat uw bestelling klaar is. Dit is altijd in overleg.

Afhalen

Afhalen is mogelijk, maar alleen op afspraak. Wij nemen contact met u op, telefonisch of via de mail, om een afspraak te maken wanneer u uw bestelling in Dongen – Noord Brabant, kunt ophalen.

Hoe berekenen wij de verzendkosten

Lieve Labels.nl verzendt uw bestelling via PostNL. Het berekenen van verzendkosten is best ingewikkeld. Toch vinden wij het erg belangrijk om open en duidelijk te zijn over de manier waarop deze berekend worden. Hieronder staat onze werkwijze uitgelegd.

Verzendopties:
Brievenbuspost Nederland: € 2,49
Brievenbus pakje Nederland: € 4,95
Pakketpost Nederland: € 6,95
Pakketpost België: € 9,95

Wij proberen voor u zo voordelig mogelijk te verzenden. Daarom is er geen standaard antwoord op hoeveel producten er in een brievenbus zending passen. Er passen meer sleutelhangers in een brievenbusdoosje, dan rugzakjes. Wij hebben elk product individueel beoordeeld en daar een verzendklasse aan gehangen. Het kan dus zijn, dat de verzendkosten automatisch wijzigen van brievenbuspost, naar pakketpost.

Wij verzenden zoveel mogelijk met brievenbuspakketten of gewone pakketpost. Deze pakjes krijgen namelijk een track en trace code. Echter zijn sommige artikelen zo licht, dat we er voor hebben gekozen deze te verzenden als brievenbuspost. Dit scheelt voor u in de kosten (€2,49). Maar daardoor is deze post niet traceerbaar.

Brievenbuspakketjes binnen Nederland zijn € 4,95.
Heeft u meer artikelen gekozen dan in een brievenbus zending passen, dan maken wij er automatisch een pakketje van. U betaalt dan € 6,95 aan verzendkosten binnen Nederland.
Zendingen naar België worden altijd als pakketpost verzonden. De kosten hiervoor zijn € 9,95.

Wanneer de bestelling opnieuw moet worden verzonden, zijn de kosten voor rekening van de klant. Dit is bijvoorbeeld wanneer een bestelling retour is gekomen door het niet tijdig afhalen bij een afhaalpunt. Lieve Labels is hiervoor niet aansprakelijk. U bent zelf verantwoordelijk voor het volgen van de track en trace code die bij het verzendbewijs wordt gestuurd. Als hier vragen over zijn, mag u altijd contact me ons opnemen.