Paniek

Sinterklaas Journaal

En zoals elk jaar na de herfstvakantie, is het ineens november. Bij de eerste klanken van het Sinterklaasjournaal schiet het stressniveau omhoog en beginnen de kinderen al af te tellen naar pakjesavond. Er moet nog van alles geregeld worden: leuke schoencadeautjes, de cadeautjes voor pakjesavond, surprises, chocoladeletters, pepernoten, en nog veel meer.

Gelukkig kun je met de Sinterklaas Tips van Lieve Labels een stuk onbezorgder de november- en decembermaand doorkomen!

Het Grote Geheim

Bij ons thuis hebben we een aantal jaar geleden de jongste en laatste zoon onderdeel gemaakt van het grote geheim. Hiermee is het voor ons het einde van een heel leuk tijdperk. Aan de ene kant is dat natuurlijk echt heel erg jammer, maar aan de andere kant, nu kunnen we echt beginnen aan de surprises. De jongste vindt het soms nog wel erg stom natuurlijk! De trek in pepernoten en chocolade is wel gebleven, gek hè?

Jammer hoor, ik had het toen graag nog een jaartje uitgesteld. Maar uiteindelijk moeten we er allemaal aan geloven… of juist niet meer geloven. Toch blijven we het Sinterklaasjournaal nog trouw kijken, dat blijft leuk.

Overigens hoorden wij een aantal jaar geleden op een feestje een prima manier om over het grote geheim te praten waar de kinderen bij waren. Daar hadden ze het over Dossier 5-12.

Sinterklaas Tips: Bestel op Tijd

Naarmate we dichterbij de feestdagen komen, wordt het ook heel druk bij de diverse bezorgdiensten. Bestel je cadeautjes dus op tijd, zodat ze zeker op tijd bij je thuis zijn. Zeker in deze onzekere coronatijd, zal veel meer online besteld worden en zal de druk op de bezorgdiensten alleen maar toenemen.

Sinterklaas Tips: Betrouwbare Online Shops

Wanneer je online gaat shoppen, let heel goed op de shop reviews, zodat je zeker weet dat je bij een betrouwbare partij bestelt. Doe een goede prijs/kwaliteit vergelijking. De goedkoopste is niet altijd de beste. Lieve Labels geeft persoonlijke service en denkt met je mee! Bij twijfel over bestellingen nemen we contact met je op om er zeker van te zijn dat je krijgt wat je besteld.

Sinterklaas Tips: Profiteer van Aanbiedingen

Begin november zijn er altijd veel acties in diverse winkels! En natuurlijk niet te vergeten: Black Friday. Dit is het perfecte moment om koopjes te scoren en je Sinterklaasinkopen te doen.

Onze Sinterklaas Tips

Zakelijke Sinterklaas geschenken

Vergeet ook niet dat we voor zakelijke klanten speciale Sinterklaascadeaus hebben, zoals:


Met deze handige tips en geweldige Sinterklaasproducten van Lieve Labels maak je de komende Sinterklaasperiode onvergetelijk en stressvrij. Geniet van de voorpret en laat Sinterklaasavond een magische tijd zijn voor jou en je dierbaren.


Link Tips

Ook leuk om te lezen