Waarom je een badjas met naam geborduurd bestelt?

Omdat dit het meest persoonlijke kraamcadeau is dat bestaat.

Bestel nu: 0-1 jr 1-2 jr 2-4 jr 4-6 jr 6-8 jr 8-10 jr

Wij hebben gemerkt, dat de meeste mensen de eerste keer niet goed weten, wat ze kunnen kopen voor een pasgeboren baby. Een badjasje met naam is een hip kraamcadeau en leveren wij in diverse maten en kleuren en veel klanten komen met grote regelmaat terug om een badjas met naam te bestellen.

De voordelen op een rijtje:

  • Een persoonlijk cadeau is altijd een succes!
  • Al onze producten zijn van een hoogwaardige kwaliteit.
  • Wij borduren de naam gratis op uw badjas in ons eigen atelier.
  • Wij versturen uw bestelling binnen 2 à 3 werkdagen.
  • Heeft u speciale wensen? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Een badjas met naam is altijd een succes, dus bestel nu meteen!

Allereerst is een leuk en origineel cadeau verzinnen soms heel erg moeilijk, hierom helpen wij u dus graag met het maken van een keuze. Omdat we al een jarenlange ervaring hebben, kunnen wij u goed en eerlijk te woord staan.
Ons advies is: kies voor een kraamcadeau met naam.
Ten tweede, een bad jasje met naam is ontzettend persoonlijk en omdat de naam van de baby op het kraamcadeau wordt geborduurd, blijft dit geschenk een mooi aandenken voor later. Daarom zal elke kersverse ouder dit mooie geschenk voor de baby waarderen wanneer ze dit ontvangen tijdens uw kraambezoek.

Terwijl u heerlijk vanuit huis de bestelling plaatst, besteden wij alle aandacht aan het maken van een prachtig cadeau. Binnen enkele dagen ontvangt u de bestelling met naam thuis en kunt u onbezorgd beschuit met muisjes gaan eten. In tegenstelling tot veel andere kraamgeschenken, zal die van u gegarandeerd in de smaak vallen. Ten eerste, omdat u aandacht heeft besteed aan het uitzoeken van een mooi cadeau. Ten tweede, omdat u iets schenkt, dat speciaal voor de baby is gemaakt. Concluderend: eindelijk heeft u gevonden waar u al die tijd naar zocht.

Meer mogelijkheden:

Naast een bad jas met naam, is het ook mogelijk om te kiezen voor een badcape of wikkeldoek. Zo’n baddoek is bijvoorbeeld ideaal om de baby in te wikkelen na een lekker warm bad of na het zwemmen. Je gebruikt ze echt heel veel! Er zijn intussen meer dan 12 kleuren op voorraad.
Liever toch geen cape met naam? U kunt ook kiezen voor een poncho met naam. Ideaal voor wat grotere kindjes. Je kunt een poncho bijvoorbeeld goed gebruiken na het douchen, zwemmen of op het strand.

De voordelen op een rijtje:

  • Een persoonlijk cadeau is altijd een succes!
  • Al onze producten zijn van een hoogwaardige kwaliteit.
  • Wij borduren de naam op uw badcape, badjas of poncho in ons eigen atelier.
  • Wij versturen uw bestelling binnen twee à drie werkdagen.
  • Heeft u speciale wensen? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Tot slot, neem even de tijd om de reacties van onze klanten te lezen en overtuig uzelf om meteen het leukste kraamcadeau te bestellen.

Badjas Zakelijk Transparant

Uw logo op een badjas?

We informeren u graag over de mogelijkheden en kosten hiervan. Wij maken graag een offerte op maat, voor een cadeau zoals U dat wilt.

Hulp nodig?

Neem contact op met ons

Facebook

Ook via Facebook kunt u contact opnemen.

Twitter

Volg ons via Twitter