Dongense Zomerspelen 2021

Dongense Zomerspelen

Voor wie geen enkel idee heeft wat de Zomerspelen zijn, en dat kan natuurlijk als je helemaal niet uit de buurt van Dongen komt; een kindervakantieweek, voor basisschool- en brugklaskinderen uit Dongen. Ruim 300 enthousiaste vrijwilligers helpen mee aan dit jaarlijkse evenement voor ± 1400 kinderen uit Dongen.

De deelnemers zijn op basis van leeftijd onderverdeeld in vijf hoofdgroepen; twee groepen 1/2 en de groepen 3/4, 5/6 en 7/8/brugklas. Elke groep heeft een eigen locatie en thema en beleeft binnen dit thema zijn eigen avonturen. Zodra de thema’s bekend zijn, zullen wij deze hieronder belichten.

De Dongense Zomerspelen zijn een begrip in en om Dongen.

Groep 1-2 Heilig Hart – De Boerderij

Al sinds 1993 houdt burgemeester Goudhaan een spetterend Boerengalafeest. Bestel nu direct je zomerspelen boerderij shirt bij Lieve Labels!

Groep 1-2 Noorderpoort – Hawaï

Gaan jullie samen met Hono en Lulu op zoek naar het tropische eiland Hawaii? Zorg dan dat je het gave zomerspelenshirt met Hawaii thema hier besteld!

Groep 3-4 – Het Wilde Westen

Ben jij stoer, slim, sterk of dapper, dan kun jij Sheriff van Yellow Valley helpen met het oplossen van een mysterie! Koop nu je Wilde Westen shirt bij Lieve Labels.

Groep 5-6 – Italië

Ga jij naar de Italiaanse bruiloft van de prins van Nopoli? Zorg dat je er piekfijn uitziet met ons zomerspelen gele shirt met Italiaanse kenmerken! Bestel snel bij Lieve Labels.