Wij hebben vakantie van 29 juli t/m 20 augustus.
Het is wel mogelijk om een bestelling te plaatsen.
Orders worden echter pas vanaf 21 augustus in behandeling genomen op volgorde van binnenkomst van betaling.
 


Plakinstructie

Plakinstructie stickers:

Ondergrond:
Goede hechting wordt verkregen op bijna alle schone, droge, gladde harde ondergronden.

(bijvoorbeeld: gladde deur en muur, glas, tegels, plastic).
Ondergrond schoonmaken voor aanbrengen stickers. Als de deur of muur net geverfd is, kun je pas na +/- 2  weken de sticker plakken (dit is een richtlijn), zorg ervoor dat de ondergrond goed droog is. Op kalkverf blijft de sticker niet zitten.

De sticker bestaat uit drie lagen:
1. Het rugvel (achtervel)
2. De sticker zelf
3. De semitransparante (wolkachtige) applicatiefolie

Het plakken van de sticker kun je met een rakel of spatel doen of met een stukje plastic zoals bijv. een bankpasje.

1. Leg de sticker op een glad oppervlak en wrijf stevig over de applicatiefolie daar waar de sticker zit (zo blijft de sticker beter aan de applicatiefolie zitten).

2. De folie met stukje schilderstape op de juiste positie aan de bovenkant vastplakken als scharnier.

3. De folie om het scharnier terugslaan en het rugvel tot aan het scharnier losmaken en verwijderen. Klap de sticker om naar boven en verwijder het rugvel aan de achterzijde.

4. Klap de sticker voorzichtig terug, maar plak hem nog niet vast. Laat de sticker niet op de ondergrond vallen! Wrijf met de hand, een doek of een bankpas de sticker stevig vast. Begin in het midden van boven naar beneden te wrijven. Wrijf vervolgens vanuit het midden de linker- en de rechterkant vast.

5. De tape er gelijkmatig aftrekken.

6. Verwijder de applicatiefolie van de sticker. Let goed op dat de letters niet meekomen met de folie. Mocht dit toch gebeuren, plak de folie dan voorzichtig een stukje terug en wrijf de sticker nogmaals goed aan. Laat eventueel de sticker een tijdje zitten om de lijm de kans te geven goed te hechten.

7. Eventuele luchtbelletjes kunt u met een speld doorprikken en weg wrijven. Na enkele dagen is de sticker goed aan de ondergrond gehecht.

Schoonhouden:
U kunt de sticker gewoon met een sopje schoonmaken (niet met een schuursponsje en voorzichtig bij kleine puntjes en hoekjes van de sticker) en vervolgens weer afdrogen.

Let op:
Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele beschadigingen voor, tijdens en na het aanbrengen van de sticker. Ook beschadigingen die optreden bij het verwijderen van de sticker zijn voor eigen risico.