Zakelijk

Gezinsuitbreiding is voor uw werknemers of zakenrelaties natuurlijk een bijzondere ervaring. U wilt hen op gepaste wijze feliciteren, maar niet zomaar een bloemetje sturen of altijd een van uw medewerkers op pad sturen. Daarom bieden wij een zakelijke service aan. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Hoe gaat het in zijn werk?
De meeste zakelijke klanten kiezen vooraf een cadeau uit voor een vaste prijs. Zodra er een kindje is geboren, hoeft u enkel nog maar een mailtje te sturen naar info@lievelabels.nl met daarin de benodigde informatie over de ontvanger. Eventueel stuurt u ons een persoonlijke brief toe, die wij bij het cadeau doen.

Lieve Labels regelt de rest! Wij maken, verpakken en versturen uw cadeau naar elk gewenst adres in Nederland.

Facturatie
Zakelijke klanten hebben de mogelijkheid om achteraf te betalen. Wij sturen een digitale nota toe, welke middels overboeking kan worden voldaan.

Logo
Het is ook mogelijk om uw logo te laten borduren of bedrukken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een handdoek, badjas, badcape of een knuffel. We informeren u graag over de mogelijkheden en kosten hiervan.

Interesse?
Heeft u interesse in onze cadeauservice? Neem dan contact met ons op via:

Wij maken dan graag een offerte op maat, voor een cadeau zoals U dat wilt.

Referenties:

Jardin Netherlands BV
Mijn eerste kennismaking met Lieve Labels was vanuit de zakelijke kant.
Onze medewerkers ontvangen bij de geboorte van hun kindje een luiertaart van Lieve Labels.
Niet alleen zien de luiertaarten er prachtig uit, maar ook de bestelling en de levering van de taart verloopt erg vlot.
We ontvangen leuke reacties van onze mensen en dat zegt denk ik al genoeg.  

Lieve Labels is een webshop waar iedereen, zowel zakelijk als privé, kan slagen voor het vinden van een origineel en leuk cadeautje voor kinderen.

Vannessa Berkers
Manager HR, Jardin Netherlands BV

Inbev Nederland NV
Al meerdere collega's, die een kindje hebben gekregen, verrast met een pakket van Lieve Labels. De reacties zijn alleen maar positief: "wat een mooi en kwalitatief kado". We zijn erg tevreden over de service, kwaliteit en snelheid die hierbij wordt geleverd. Met de hulp van Lieve Labels kunnen we een leuk, blijvend, persoonlijk cadeau aan onze collega's geven.

Wij zouden Lieve Labels zeker aanbevelen bij anderen!

Lenny Smulders
Sr. People & Management Officer, Inbev Nederland N.V.

Westvliet, fitness & racketclub
Als Personeelsfunctionaris ben ik belast met het regelen van cadeau’s voor  clubleden, personeelsleden, voor verjaardagen, ziekte en als ze bijvoorbeeld een baby hebben gekregen.
Zoekende op Internet ben ik op Lieve Labels gestuit – ik vond meteen hun website prettig om mee te werken, de cadeau’s zijn van goede kwaliteit, waren leuk en ook nog betaalbaar -  het persoonlijk maken van de cadeau’s wordt enorm gewaardeerd door de ontvangers.

De cadeau’s die ze ontvingen via Lieve Labels waren iedere keer super goed uitgevoerd en prachtig ingepakt. Vooral het nadenken over een kaartje en of kleurtje van iets wat ik zelf over het hoofd heb gezien vind ik prettig. Mailtjes worden direct beantwoord en bestellingen bijna direct opgepakt.
Zeer vlotte afhandeling en nota digitaal gezonden maakt dat ik dit gemak aan iedereen gun!  Wij zijn erg tevreden over Lieve Labels en ik heb ze bij mij in de ‘bladwijzers’ opgeslagen zodat ik geen tijd hoeft te verliezen met zoeken.

Ga zo door want ik ben om… hoop voor jullie dat nog meer zullen volgen.

Pat Boertee,
Westvliet, fitness & racketclub  te Den Haag.